نگهداری از همستر - فروشگاه تخصصی جوندگان\"هانی پت\"

همستر موجود شگفت انگیزی است، هوش و زرنگی مخصوص آن گاهی صاحبش را به حیرت وا می دارد،تا جایی که صاحبان همستر با اطمینان می گویند همستر ما همه حرفهای ما را متوجه شده و کارهای مورد نظر ما را دقیقا انجام می دهد.گاهی قهر می کند، اگر زیاد تنها بماند دلخور می شود و اگر اسمش را صدا کنیم می آید. این همه و جذابیت های دیگر تنها زمانی نمایان می شود که شما به این حیوان کوچک و دوست داشتنی زمان کافی اختصاص دهید،با او دوست شوید و او را فقط به قفس محدود نکنید.او ازگشت و گذار در منزل بسیار لذت می برد و این امکان او را بیش از پیش باهوش ،شاداب و راضی می کند.در عین حال مراقب باشید که گم نشود یا آسیب نبیند.

لطفا در نگهداری همستر به نکات زیر توجه فرمایید:

به همستر خود فرصت دهید تا با شرایط جدید خود آشنا شود.

ضمن فراهم کردن غذای کافی ،جای تاریک و آرامی به قفس او اختصاص دهید.

بعد از گذشت چند روز از خرید همستر می توانید آنرا از قفس بیرون آورید.دفعات اول میترسد و جست و خیز زیادی میکند،توجه نمایید که آنرا در ارتفاع کمی از زمین نگه دارید که در صورت افتادن ازدستتان آسیبی نبیند.

از دادن غذاهای بسیار چرب،سبزیجات نشسته و غذاهای ترش و شور به همستر خودداری کنید،ضمنا میوه های آبداری مثل هندوانه برای همستر مضر میباشد. غذای اصلی همستر غلات(گندم،جو،جو پرک ،ذرت،برنج،...)جوانه ها،سویا، غذاهای آماده مخصوص همسترو در درجه دوم میوه(سیب،موز،گلابی،انجیر،توت،...)و سبزیجات (هویج،فلفل دلمه،کرفس،کلم،قارچ ،...)می باشد

دانه های روغنی و آجیل مخصوصا تخمه آفتابگردان غذای مفیدی برای همستر نمی باشد.

حتما همیشه آب کافی در اختیار همستر قرار دهید .

همستر را در دمای اتاق و به دور از آفتاب مسقیم نگهداری نمایید .

لطفا از حرکات شدید و سریع و تهدید گونه برای گرفتن همستر خودداری کنید.با اطمینان و به آرامی آنرا در دست بگیرید.

کف قفس را با 5 میلی متر خاک مخصوص و سپس با پوشال کافی بپوشانید .

برای اطلاعات تکمیلی به بخش سوالات متداول مراجعه نمایید.

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید